SMS System Login


انواع محصولات

 


News

منشأ و انواع "سردرد" از نگاه طب سنتی

یک محقق طب سنتی گفت: سردرد یا صداع به ۲۴ دسته مختلف تقسیم می‌شود که از این میان ۴ دسته کلی غلبه صفرا، غلبه دم و غلبه سودا بیش از بقیه موارد میان افراد مشاهده می‌شود.

طب سنتی| با مصرف این نوشیدنی مصفا به جنگ با "کرونا" بروید!

این نوشیدنی مصفا مؤثرترین دارو برای تخفیف علایم عفونت‌های تنفسی فوقانی (فارنژیت، نازوفارنژیت، سینوزیت، لارنژیت، تراکئیت، برونشیت) در مقایسه با دارونما و سایر درمان‌های رایج از جمله آنتی‌بیوتیک است!

توصیه ها و دستورالعمل طب سنتی برای پیشگیری و درمان "آنفلوآنزا"

با توجه به درپیش‌بودن فصل پاییز و احتمال افزایش همزمان ابتلا به "آنفلوآنزا" و کرونا، در این مطلب به ۶ توصیه و دستورالعمل طب سنتی در حوزه پیشگیری از ابتلا به سرما‌خوردگی و آنفلوآنزا اشاره و ۸ دستورالعمل درمانی برای آن ذکر شده است.


Ready SMS

عبارت جستجو:
[ و شنيد مردى دنيا را نكوهش مى‏كند فرمود : ] اى نكوهنده جهان فريفته به نيرنگ آن به ژاژهايش دلباخته و به نكوهشش پرداخته . فريفته دنيايى و سرزنشش مى‏نمايى تو بر دنيا دعوى گناه دارى يا دنيا بايد بر تو دعوى كند كه گنهكارى دنيا كى سرگشته‏ات ساخت و چسان به دام فريبت انداخت با خفتنگاههاى پدرانت كه پوسيدند يا با خوابگاههاى مادرانت كه در خاك آرميدند چند كس را با پنجه‏هايت تيمار داشتى و چند بيمار را با دستهايت در بستر گذاشتى بهبود آنان را خواهان بودى و دردشان را به پزشكان مى‏نمودى . بامدادان كه دارويت آنان را بهبودى نداد و گريه‏ات آنان را سودى . بيمت آنان را فايدتى نبخشيد و آنچه خواهانش بودى به تو نرسيد و نه به نيرويت بيمارى از آنان دور گرديد . دنيا از او برايت نمونه‏اى پرداخت و از هلاكتجاى وى نمودارى ساخت . دنيا خانه راستى است براى كسى كه آن را راستگو انگاشت و خانه تندرستى است آن را كه شناختش و باور داشت و خانه بى نيازى است براى كسى كه از آن توشه اندوخت و خانه پند است براى آن كه از آن پند آموخت . مسجد محبان خداست و نمازگاه فرشتگان او و فرود آمد نگاه وحى خدا و تجارتجاى دوستان او . در آن آمرزش خدا را به دست آوردند و در آنجا بهشت را سود بردند . چه كسى دنيا را نكوهد حالى كه بانگ برداشته است كه جدا شدنى است و فرياد كرده است كه ناماندنى است گفته است كه خود خواهد مرد و از مردمش كسى جان به درنخواهد برد . با محنت خود از محنت براى آنان نمونه ساخت و با شادمانى‏اش آنان را به شوق شادمانى انداخت . شامگاه به سلامت گذشت و بامداد با مصيبتى جانگداز برگشت تا مشتاق گرداند و بترساند و بيم دهد و بپرهيزاند . پس مردمى در بامداد پشيمانى بد گوى او بودند و مردمى روز رستاخيز او را ستودند . دنيا به يادشان آورد و يادآور شدند . با آنان سخن گفت و گفته او را راست داشتند . و پندشان داد و از پند او بهره برداشتند . [نهج البلاغه]
Back     Next